^ Na vrh

S VAMA I UZ VAS 25 GODINA. Hvala!

Zaštitna oprema

Iz potrebe i želje naših kupaca i korisnika usluga nakon 25 godina tradicije, posljednjih 8 godina u našoj ponudi nalaze se najkvalitetniji proizvodi poznatih i cijenjenih svjetskih proizvođača u području OSOBNA ZAŠTITNA OPREMA:

Preko 150 modela radnih cipela, 300 zaštitnih rukavica, te dodatne opreme švedskog proizvođača EJENDALS (rukavice: TEGERA, cipele: JALAS & GRANINGE, anatomski ulošci, kao i čarape od prirodnih materijala, kozmetika za njegu obuće i ostalo.)

Kvalitetna i udobna obuća odgovarajuće razine zaštitne, iznimno je bitna kod rukovanja bilo kakvim strojevima ili kemikalijama, kod zavarivanja, rezanja, montaže i sličnih radova, ali i u laboratorijima, farmaciji, i drugo. U našoj ponudi pronađite upravo ono što odgovara Vašoj djelatnosti i uvjetima rada. Neka Vam osobna zaštita na radu bude uvijek na prvom mjestu!

Nekoliko linija proizvoda koje nudimo omogućuje Vam da HTZ oprema zadovolji sve Vaše potrebe i bude najprikladnija za Vaš posao.

HELLY HANSEN workwear linija zaštitne i casual odjeće, iznenadit će Vas svojim jednostavnim i decentnim dizajnom, ali iznimnom kvalitetom i izdržljivošću materijala. Jakne, košulje, majice, base layeri, flisevi, radne i casual hlače, zaštitne cipele, remeni, kape, torbe, HI-VIS odjeća i raznolika dodatna oprema; sve izrađeno od najkvalitetnijih materijala, laganih i udobnih za nošenje, a s maksimalnom zaštitom koju trebate.

U ponudi također izvanredne švicarske maske za zavarivanje OPTREL: najbolja garancija učinkovitosti, kvalitete i udobnosti!

Kacige engleskog proizvođača CENTURION, dalje zaštita sluha, personalizirani čepići njemačke tvrtke IN-EAR, zaštita očiju (naočale i viziri) švicarskog SWISS ONEa, te dišnih organa tvrtke HONEYWELL, koja također proizvodi dodatni asesoar za zaštitu okolne kože pri izlaganju visokim temperaturama, otvorenoj vatri i slično.

MILLER iz Honeywell grupacije donosi novost u našu ponudu:

komplena oprema za rad na visini!