^ Na vrh

S VAMA I UZ VAS 25 GODINA. Hvala!

white_arrow.png

Novo u ponudi

Novo u ponudi

Veleprodaja i showroom

Kanalski put 1

(u krugu DOK-INGa)
10 000 Zagreb

 

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak-petak:

08:00 - 16:00 h

 

Tel: +385 1 5513 630

Fax: +385 1 5513 631

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

O NAMA

Tvrtka UNIMEX osnovana je početkom devedesetih godina prošlog stoljeća zbog potrebe kupaca, koji su u području zavarivanja i rezanja tražili cjelovita tehnološka riješenja.
Svi naši stručni suradnici posjeduju veliko iskustvo, jer su stručnost dokazali u višegodišnjoj praksi u mnogim granama metalne industrije, u mnogim istraživačkim centrima, te na gradilištima u našoj zemlji, u zemljama Europe, na Bliskom istoku, Rusiji, ...

I sada je osnovni cilj poslovne politike tvrtke UNIMEX zadovoljstvo svih naših kupaca, počevši od prvog kontakta gdje se sagledavaju potrebe, preko savjeta i tehnoloških projekata, do prodaje i instaliranja vrhunske svjetske opreme i proizvoda, te održavanja i servisiranja u garantnom i izvangarantnom periodu.
Osluškujući potrebe i želje naših kupaca i korisnika usluga, upotpunili smo svoju ponudu zaštitnom, osobnom opremom, odjećom, obućom i dodacima. Pomno smo za Vas odabrali samo najbolje svjetske kompanije sa najkvalitetnijom opremom za Vašu sigurnost i ugodan rad.

2016. godine preuzimamo kompletno postrojenje REZAONE tvrtke DOK-ING, te nastavljamo raditi poslove rezanja i savijanja. Najmoćnijim strojnim parkom u Hrvatskoj nudimo usluge rezanja:
laserom, plinom, plazmom i vodenim mlazom, kao i usluge savijanja, brušenja i zavarivanja.
Sa svim tim našim osobinama ističemo se na našem i inostranom tržištu, te ćemo daljnjom stalnom edukacijom i osluškivanjem potreba i želja, nastojati udovoljiti svim specifičnostima Vašeg poslovanja.

Kratka referenc lista:
1. Alstom Hrvatska d.o.o.
2. DOK-ING d.o.o.
3. Končar-Metalne konstrukcije d.d.
4. Pireko d.o.o.
5. HEP-ODS d.o.o.
6. HEP-Proizvodnja
7. Vodotehnika d.d.
8. Radionica Željezničkih Vozila d.o.o.
9. Končar-GIM
10. Končar-EVA