^ Na vrh

S VAMA I UZ VAS 25 GODINA. Hvala!

O NAMA

Tvrtka UNIMEX osnovana je početkom devedesetih godina prošlog stoljeća zbog potreba kupaca, koji su u području zavarivanja i rezanja tražili cjelovite tehnološka riješenja.
Svi naši stručni suradnici posjeduju veliko iskustvo, jer su stručnost dokazali u višegodišnjoj praksi u mnogim granama metalne industrije, u mnogim istraživačkim centrima, na gradilištima u našoj zemlji, u zemljama Europe, na Bliskom istoku, Rusiji, ...

I sada je osnovni cilj poslovne politike UNIMEX-a zadovoljstvo svim našim kupaonicama, počevši od prvih kontakata gdje se traži potreba, preko savjeta i tehnoloških projekata, prodaje se i instalira vrhunska svjetska oprema i proizvodi, te održavaju i servisiraju u garantnom i izvanrednom razdoblju.
Osluškujući potrebe i želje naših kupaca i korisnicima usluga, upotpunili smo svoju ponudu zaštitnom, osobnom opremom, odjećom, obućom i dodacima. Pomno smo za vas odabrali samo najbolje svjetske kompanije sa najkvalitetnijim opremom za vašu sigurnost i ugodan rad.

2016. godine preuzeli smo kompletno postrojenje REZAONE tvrtke DOK-ING, kako bismo nastavili raditi poslove rezanja i savijanja. Najmoćniji strojni park u Hrvatskoj nudimo usluge rezanja:
laserom, podlogom, plazmom i vodenim mlazom, kao i uslugama savijanja, brušenja i zavarivanja.
Sa svim tim našim osobama ističemo se na našem i inostranom tržištu, te ćemo daljnju stalnu edukaciju i osluškivanje potrebe i želje, nastojati udovoljiti svim specifičnostima vašeg poslovnog poslovanja.

Kratka referentna lista:
1. Alstom Hrvatska doo
2. DOK-ING doo
3. Končar-Metalne konstrukcije dd
4. Pireko doo
5. HEP-ODS doo
6. HEP-Proizvodnja
7. Vodotehnika dd
8. Radionica Željezničkih Vozila doo
9. Končar -GIM
10. Končar-EVA

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.