^ Na vrh

S VAMA I UZ VAS 25 GODINA. Hvala!

white_arrow.png

Novo u ponudi

Novo u ponudi
white_arrow.png

FootStop servis

FootStop service by @Jalas

Veleprodaja i showroom

Kanalski put 1

(u krugu DOK-INGa)
10 000 Zagreb

 

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak-petak:

08:00 - 16:00 h

 

Tel: +385 1 5513 630

Fax: +385 1 5513 631

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

INOX

Firma NITTY GRITTY je proizvođač opreme i sredstava za čišćenje nehrđajućeg čelika, čiji je osnovni cilj proizvesti opremu i sredstva sigurna i neškodljiva za rad i za okolinu. Ta renomirana talijanska tvrtka nije jedini proizvođač takove opreme, ali je jedini koji znanstveno istražuje čišćenje nehrđajućeg čelika i ekologiju vezanu za to čišćenje na talijanskim sveučilištima. Oprema za čišćenje je ekološka, potpuno neškodljiva za operatera koji tom opremo radi, kao i za okolinu, uz odsis dimova i para koje pri tome nastaju, te uz pročišćavanje i filtriranje.

Uz već znane nam aparate 3 u 1 za čišćenje, poliranje i markiranje inox površina, te testove za mjerenje pasivnosti nehrđajućeg mateijala, novo u proizvodnom programu su trake za čišćenje, koje se jednostavno „nalijepe“ na zavareni spoj, te se nakon nekoliko minuta skinu, a zavareni spoj je nakon toga čist.

Novo i zanimljivo je svakako i proizvod filter u roli, sa magnetnim držačem, koji se može postaviti na sve ormariće sa elektroničkim komponentama i uređaje npr. za zavarivanje, kod kojih se zbog hlađenja usisava zrak, a koji sa sobom nosi i velike količine metalne i druge prašine. Takovi filteri spriječevaju ulazak prašine u elektroormariće ili računala,.. a kada se na njima skupi previše prašine, filter se po perforaciji otrgne, te iz role navuče drugi dio i pričvrsti magnetnom letvicom. Jeftina, jednostavna, jedinstvena i brza zaštita od prašine svih električnih i elektroničkih uređaja koji se hlade ventilatorom, zrakom.

I na katedri za zaštitu materijala Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu već nekoliko puta upriličene su prezentacije visokokvalitetne opreme firme NITTY GRITTY čiji smo zastupnik za Hrvatsku, a prilikom radionica „Nehrđajući čelici“.