^ Na vrh

S VAMA I UZ VAS 25 GODINA. Hvala!

FootStopService (FSS)

FootStopService platforma u trenutku skenira Vaše stopalo kako bi mogli izabrati odgovarajući uložak za cipele: za spuštena, ravna ili povišena stopala.

To je brz i jednostavan način kako analizirati svoja stopala, bez čekanja i bez naručivanja. U samo nekoliko sekundi skener detektira dimenzije Vaših stopala, luk i pritisak u određenoj zoni.

Osim anatomskog učinka, FSS ulošci su prozračni i antialergijski sa dvije zone absorpcije udaraca- Poron XRD. Također sadrže extra poporanj pete i „control bar“ za stabilnost.

FSS ulošci sprečavaju ozljede koje mogu nastati ako je noga u nepravilnom položaju tokom cijelog dana, što znači da FSS funkcionira kao oblik preventivne zaštite.

JALAS® anatomski ulošci rješavaju mnoge probleme - ali ne sve. Ako imate zdravstvene probleme s nogama ili stopalima, profesionalna oboljenja i ozljede, obratite se svom liječniku. On će Vam preporučiti posebno oblikovane, medicinske uloške prema stanju Vaših stopala.
Ulaganje u prave cipele s pravim uloškom je investicija za Vašu budućnost. Vodite računa o svojim nogama i stopalima, koja Vas nose svaki dan i cijeli dan!