^ Na vrh

S VAMA I UZ VAS 25 GODINA. Hvala!

Talijanski MECOME je osnovan 1984. kako bi zadovoljio potrebe industrije, koja je u tom razdoblju vapila za automatizacijom zavarivačkih postupaka. Svojim konstantnim rastom i razvojem, te obučenim osobljem i inovativnim tehnologijama, 1989. godine Mecome proširuje ponudu svojih proizvoda japanskim robotima koji je mogao izvoditi sve pokrete poput ljudi. Ovaj izbor, orijentiran na inovacije, dozvoljava savršenost, izvrsnu kvalitetu i kontinuitet rada. Godine 1991. Mecome je dodatno učvrstio svoju poziciju uspostavljanjem važnog partnerstva s Nei Thompson, članom Rolls-Royce Welding grupe, a 1997. Mecome se preselio u nove prostore proizvodne hale i udvostručuje produktivnost smještajući se na prostoru veličine od preko 6000 kvadratnih metara.

 

 

Roboti
Potpuno automatizirana robotska stanica za zavarivanje. Postoje mnoge primjene ovakvih sustava, a posebno su primjenjivi kod zavarivanja gdje se traži visoka preciznost, te gdje se radi o velikim proizvodnim serijama. Mnoge kombinacije robota i popratnih komponenti rezultiraju vrlo širokom primjenom ovakvih sustava.
 
Pozicioneri
TRP serija stolnih pozicionera pokriva raspon od 12 različitih modela, s kapacitetima od 300 do 25000 kg. Točnim pozicioniranjem komada, upotrebljavajući nagib i rotaciju stola, mogu se postići značajne prednosti u brzini i kvaliteti zavarivanja. Konstrukcija stolova omogućava upotrebu s propisanim teretima bez vibracija ili elastičnih deformacija koje mogu utjecati na kvalitetu zavara. Držači dijelova na stolu su postavljeni na prednapregnute kuglične ležajeve, te na taj način osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost.
Rotacijski pozicioneri za višeprolazno MIG zavarivanje hidrauličnih cilindara. Pozicioner ima kontrolu tri osi pomoću C.N. jedinice (rotacija, translacija i visina) kako bi se kontrolirala brzina zavarivanja i položaj gorionika.
 
Stolovi
Nekoliko serija stolova za pozicioniranje kod zavarivanja pokriva kompletno područje primjene. Serija TRFO najbolje je low-cost rješenje. Upotrebljava se za pozicioniranje kod zavarivanja velikih rezervoara.
 
Uzdužni automati
Mnoge su varijante Uzdužnih automata za zavarivanje. Kako bismo odabrali onu najbolju za Vas, molimo da nas kontaktirate. Na taj način ćemo zajednički doći do optimalnog rješenja.